Ini lah ayah kita semua :)
Ini lah ayah kita semua :)

Bagi yang masih ada ayah, hargai lah sebelum dia disambut-Nya. Tak kira tempat, tak kira masa. Bagi yang dah takde ayah macam aku, doakan...

Baca lagi »

Andai kata kalau awek comel ..
Andai kata kalau awek comel ..

Siang tadi, kes takde ape nak buat, aku up status macam ni. Dan bile tengok balik, kalo la awek comel atau lawa atau cantik atau femes ya...

Baca lagi »

Jangan tengok kalau mudah digoda !
Jangan tengok kalau mudah digoda !

Gambar lama yang aku terjumpa lam blog tadi, haha. Aku duk cari gambar adik aku, tetiba je ternampak yang ni. Maveles aku tengok ! Kalau ...

Baca lagi »

Tidur yang cukup itu penting
Tidur yang cukup itu penting

Tengah hari tadi, kemain lagi excited menulis nak kuar rumah untuk beli tiket ngan buat kad debit baru. Konon la kan, haha. Habis je duk ...

Baca lagi »

Udah hampir siap ni dong .. !
Udah hampir siap ni dong .. !

Persiapan untuk ke SBB2014 dah hampir siap, hehe. Tak banyak dah kene buat. Jap2 lagi aku nak kuar untuk pegi beli tiket bas pergi dan bal...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top