Ada lagi nak join tak ?
Ada lagi nak join tak ?

Tekan gambar atas dan leh join segmen tu kalo korang berminat :)

Baca lagi »

Dah bosan berblog dah .. !
Dah bosan berblog dah .. !

Maka, aku keluar rumah, hahaha. Aku tak nafikan sesetengah blogger termasuk yang otai, diorang cakap akan ada satu masa kite bosan atau mo...

Baca lagi »

Rezeki pada hari penghulu
Rezeki pada hari penghulu

Alhamdulillah. Semalam iaitu malam jumaat, aku menjadi pemenang kedua dalam contest SEO, korang leh usha entri semalam yang aku buat tu h...

Baca lagi »

Baca, faham dan join .. !
Baca, faham dan join .. !

Post by Blog Paly . Buat embed post je pepagi buta nih sebab sat lagi nak pegi tolong mak kat kedai dah, nanti tengah hari baru d...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top