Custom Made Sticker Kereta
Custom Made Sticker Kereta

Siapa mahu beli custom made sticker kereta online ? Mahu ? Ok. Anda berada pada tempat yang betul. Custom made sticker kereta yang baka...

Baca lagi »

Wordless Wednesday #51
Wordless Wednesday #51

Baca lagi »

Wordless Wednesday #50
Wordless Wednesday #50

Baca lagi »

Korang dah boleh hantar ..
Korang dah boleh hantar ..

Korang tengok dalam printscreen tu, tmpt aku highlight kan, bleh tekan dan hantar apa yang korang ingin kongsikan. Siap jugak aku buat ta...

Baca lagi »

Alhamdulillah, mak aku faham ..
Alhamdulillah, mak aku faham ..

"Mak, hari ni half day boleh" "Ok, kul brapa nak balik?" Hari makin hari, mggu bertukar 2 minggu dan seterunya, mak ...

Baca lagi »

Wordless Wednesday #49
Wordless Wednesday #49

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top