"Dah boleh simpan untuk kahwin"
"Dah boleh simpan untuk kahwin"

Itu ayat femes yang aku dengar dr kawan dan pelanggan kedai makan mak aku. Lagi kuat diorang bagi ayat2 cenggini lepas aku mampu beli mot...

Baca lagi »

Ditikam rambut sendiri !
Ditikam rambut sendiri !

Dah banyak kali aku kena dan hari ni, berjaya dirakam, yeahh ! Boleh tahan tajam rmbut aku cenggini, terus masuk lam kulit woo. Nak cakap...

Baca lagi »

Jahat aku memberi kesan
Jahat aku memberi kesan

Semalam. Bagi yang belom baca, bleh baca entri sini dulu sebelum baca entri ni. Aku ngan adik, memang jahat dan kejam. Haha. Kadang2 tu...

Baca lagi »

Mohon baca, komen dan kongsi
Mohon baca, komen dan kongsi

Agak panjang gak aku tulis, moga korang sume terhibur ok, hehehe. Dan jugak, gunakan button facebook share dan google+ untuk kongsi kekaw...

Baca lagi »

Nantikan entri cerita aku !
Nantikan entri cerita aku !

Bagitahu awal2 sikit mana la tahu ada yang sudi ternanti-nanti akan citer biasa tu. Aku berharap lepas korang baca panjang lebar, terasa ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top