Lunch yang gempak !
Lunch yang gempak !

Ini lunch aku untuk hari ni. Memang kembung terus perot, hahaha. Aku sngaja tak makan nasik sebab nak telan roti canai, sambil2 snap untu...

Baca lagi »

Ringankan tangan dalam memberi #1
Ringankan tangan dalam memberi #1

Aku ternampak satu post dalam fb rakan aku, jadi aku decide untuk berkongsi bagi mana2 rakan blogger dan para pembaca yg sudi hulurkan se...

Baca lagi »

Adik merana kerna aku ..
Adik merana kerna aku ..

Semalam dia tak skolah. Hari ni pun taknak. Sebab sbnr aku tak dapat nak kenal pasti, huhu. Mula2, berlakon cek buku ade ke tak dalam b...

Baca lagi »

Blog belikan aku Lagenda 115Z
Blog belikan aku Lagenda 115Z

Boleh dikatakan sebagai hadiah dari mak. Sebab ? Hmm. Banyak. Tak dapat nak beli motor ni kalau mak tak bagi statement bank mak, kalo...

Baca lagi »

Menuju ke mimpi-mimpi indah ..
Menuju ke mimpi-mimpi indah ..

Masalah tu korang bleh baca sini . Alhamdulillah, dah setel. Salah sapa ? Aku. Hahaha. Gatal sangat nak try benda baru sampai berjam-jam ...

Baca lagi »

Backup itu penting ..
Backup itu penting ..

Hari ni memang agak sibuk, nak update blog pun cam sempat tak sempat je, huhuhu. Siap tolong mak kat kedai, aku balik dan mencari idea me...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top