Jualan domain BLOG PALY dibuka !
Jualan domain BLOG PALY dibuka !

Kalau ade sape2 sanggup nak bayar ngan harga ni, aku sudi lepaskan domain. PM aku cepat2 sebelum orang lain dapat, hahaha. Dan, kalo kora...

Baca lagi »

Siapa belum daftar lagi ??
Siapa belum daftar lagi ??

Ok. Dah baca status atas ? Daftar cepat2 kat SINI untk secure seat korang dan boleh jumpa aku kat sana, hehehe. Alaa, hadiah pun bnyak, ...

Baca lagi »

Jadual kemaskini pagerank 2014
Jadual kemaskini pagerank 2014

Aku main rembat je dalam facebook tadi, entah betol ke tidak, wallahu'alam. Lagipun, kalo jadual ni betol, ianya tertakluk kpd pihak ...

Baca lagi »

Melantak dengan jayanya ..
Melantak dengan jayanya ..

Perghh. Kalau la aku dapat makan cam ni, konfem terus ilang aku punya lapar skrg, hahaha. Kebnyakan orang lain duk melayan maharaja lawak...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top