Cara tulis blog untuk sakit hati aku
Cara tulis blog untuk sakit hati aku

Aku tak kisah korang macam mane tapi kalo aku, panas weh. Tapi tak kisah la, itu penulis yang punya pasal. Cuma aku tak suka cara dia me...

Baca lagi »

Jejari mereka menyeri blog aku :)
Jejari mereka menyeri blog aku :)

Aku takde ape nak bagi kecuali letak link2 korang kat sidebar blog aku sebagai penghargaan. Terima kasih. Dan jugak, terima kasih kpd pen...

Baca lagi »

Susah mencari idea menulis blog ?
Susah mencari idea menulis blog ?

Ingin update blog tapi takda idea ? Menulis dengan ceria tapi takda pembaca ? Maki hamun orang lain dalam blog tapi takda yang komen ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top