Elak makan makanan manis !
Elak makan makanan manis !

Aku sendiri tak suka makan makanan manis. Tak best. Lazat tu takda. Setahu aku, orang kelantan ngan terengganu paling ramai yang suka ma...

Baca lagi »

Dalam jumlah ini ...
Dalam jumlah ini ...

Ada terselit nama aku, hahaha. Leh tahan ramai yang beria ria nak join SBB14, termasuk aku. Baru nak masuk minggu kedua, dah nak full, pe...

Baca lagi »

Berbaloikah abis ratusan ringgit ?
Berbaloikah abis ratusan ringgit ?

Oleh demikian pertanyaan cam tu terhadap aku abiskan duit ratusan ringgit hanya kerana nak pegi event blogger, yang aku tanggung sndiri, ...

Baca lagi »

Abang, buat yang nih ..
Abang, buat yang nih ..

Mentang2 la hang adik, aku kena ikot, grrr. Naseb la aku ni abang baek, haha. Aku baru je siapkan kerja sekolah adik bongsu aku tu haa. ...

Baca lagi »

Kadar insurans kereta, motor 2014 naik ?
Kadar insurans kereta, motor 2014 naik ?

Err. Biar betul ! Huu. Harga insurans pun nak naik jugak sekarang, terima je la kan. Naseb la motor aku tu baru je aku renew, fuhhh. Nah...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top