Hobi adik mengenyangkan ..
Hobi adik mengenyangkan ..

Hobi aku ngan adik, memang jauh beza, teramat jauh sampai takde ngam pun, haha. Aku minat layan komputer. Adik minat layan mancing. ...

Baca lagi »

Akhirnya, blog pulih sepenuhnya !
Akhirnya, blog pulih sepenuhnya !

Dulu Sekarang, aku amik petang tadi. Yes ! Hepi aku time bukak webmaster tadi, hehe. Dah lame aku duk baiki domain paly.my ni, ent...

Baca lagi »

"Mak pun nak pergi jugak kalau cam ni"
"Mak pun nak pergi jugak kalau cam ni"

Cam mana ? Haaa. Jeng2x ! Ta daaa .... Mak aku jadi geram nak ikot gak ke KL sebab aku punya homestay tu luas, kena pulak time t...

Baca lagi »

"Guna debit kad tak boleh ?"
"Guna debit kad tak boleh ?"

Aku nak book bilik hotel untuk stay 2 malam, nak pegi SBB14 bulan depan tapi malangnya, kena book guna credit card pulak. Adoiyai, takkan...

Baca lagi »

Misteri entri hangat terjawab
Misteri entri hangat terjawab

Walaupun bukan 100%, aku dah berjaya. Antara sebab entri WW aku jadi hangat adalah si spammers. Aku penah citer, baca sini haa. Dan, ...

Baca lagi »

Diorang juga blogger #4
Diorang juga blogger #4

aynora nur SHAHIRAsulaiman Zamizi Jusoh msredcheesecake nanadhoi # Klik printscreen :)

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top