"Pakcik, sila sabar"
"Pakcik, sila sabar"

Kesian kat makcik, peniaga kedai kopi seberang jalan drpd kedai mak aku. Mesti die serba salah je, hmm. Tapi sape yang tengok hari tu...

Baca lagi »

Post pertama aku dalam ..
Post pertama aku dalam ..

WeChat. Hahaha. Aku tak aktif sangat pun sebab kurang best nak chatting guna fon, tambah pulak sikit jer awek-awek omei add aku, huhu. ...

Baca lagi »

Mak demand menantu dah ?
Mak demand menantu dah ?

Selalunye, mak tak join sangat bile sakat aku bab nikah tapi sekarang, huhuhu. Kaw2 mak bagi. Gini citer ringkas yang aku bleh citer unt...

Baca lagi »

Kali ketiga, memang pedih !
Kali ketiga, memang pedih !

Kecik je luka, tak berdarah pun tapi sakit. Sebab aku kene objek tumpul, huhu. Serius, mmg sakit woo. Fes time kene tu, ok lagi sebab...

Baca lagi »

Kelantan memang sejuk !
Kelantan memang sejuk !

Sejuk tu bukan sampai turun salji atau air longkang beku. Bukan cam tu. Ni aku sendiri yang alami. Time nak pegi anta adik aku sekola...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top