Sepetang Bersama Blogger 2014
Sepetang Bersama Blogger 2014

#SBB14 dah diumumkan dah dengan diberi nama Sepetang Bersama Blogger dan Yeo's 2014. Sememangnya aku nanti kan saat nih sebab aku mem...

Baca lagi »

Orang cakap aku lawak ?
Orang cakap aku lawak ?

Benar atau hanya auta, aku tak tau, huu. Sebab aku tak pernah tengok aku buat lawak, tu aku pasti, haha. Ade kawan aku gelak bile aku c...

Baca lagi »

Lebih selesa, lebih segar, lebih comel
Lebih selesa, lebih segar, lebih comel

Ruang untuk menulis guna tablet, lebih best berbanding yang lepas. Nampak cam takde perubahan, kan ? Aku takde printscreen ruang yg d...

Baca lagi »

Ramai dah kekawan kahwin ..
Ramai dah kekawan kahwin ..

Serius, mmg ramai dah kawan2 aku menikah. Jeles ? Hmm. Sikit je, hahaha. Alhamdulillah, diorang dah jmpa jodoh masing2 dan barakallah...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top