Adik belanja pizza ..
Adik belanja pizza ..

Tadi aku, adik ngan mak pegi mall, nak beli rice cooker. Tapi, malangnye, takde rezeki sebab rice cooker yg mak nak beli dah abis stok,...

Baca lagi »

Siap edit blog blogger baru ..
Siap edit blog blogger baru ..

Aku edit dgn perasaan malas je, tukar mana patut. Lagipun aku pilih template yg dah lawa, jauh kacak berbanding template aku ni yang cikai...

Baca lagi »

Pelanggan tak cukup diajar
Pelanggan tak cukup diajar

Nak bergurau, biar bijak dan bertempat. Fuhh. Leh tahan berderau darah aku tapi ape kan daya, cepat je reda, baiknya aku nih, haha. Ok. ...

Baca lagi »

MSMW 2014 - Aku pun join ..
MSMW 2014 - Aku pun join ..

Sekarang, korang dah bleh start undi blog2 yang menjadi pilihan korang. Aku pun join tapi mmg tak harapkan ape2. Ni pun join sekadar k...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top