3 blogger cakap kelantan ..
3 blogger cakap kelantan ..

Aku tak tau ape masalah 3 blogger ni. Korang nak terus baca selebihnya, bleh tekan sini . Hahaha. Aku pun termasuk gak, saje ikot skali s...

Baca lagi »

Inilah kuasa blogger !
Inilah kuasa blogger !

Penangan seorang blogger. Hebat beb. Aku blogger baru dan blogger rajin membaca entri2 yg best dan melentik perasaan ati jantung aku. Du...

Baca lagi »

Blog aku ramai pembaca ?
Blog aku ramai pembaca ?

Tak. Sama sekali tak. "Tapi statistik blog baru mantap tuuh" Yang mana ? Yang bawah ni ke ? Statistik kat dashboard blogg...

Baca lagi »

Statistik abnormal semalam ..
Statistik abnormal semalam ..

Printscreen yg aku amik time subuh tadi. Terkejut weh ! Cam mane pulak bleh melonjak naek nih. Stats kat dashboard blogger mmg tak setepa...

Baca lagi »

Bloglist Februari 2014
Bloglist Februari 2014

Fuhh. Kejap je erk nak masuk bulan 2 dalam taon baru ni dan macam2 dah berlaku dan ade segmen yang ritu aku cakap nak buat tapi tak buat ...

Baca lagi »

Ingat senang nak naikkan blog ?
Ingat senang nak naikkan blog ?

Tertarik aku ngan status sorang rakan blogger yg memang dah otai bab blogging nih. Aku tersangat stuju. Sebab ? Haa. Aku dah try dan mema...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top