Makin pulih dah berbanding hari lepas ..
Makin pulih dah berbanding hari lepas ..

Dapat gak aku pegi ikot mak untuk ke hospital lawat bapak saudara yg ditahan wad sebab kene strok. Tu pun sebab atok aku tak pegi, so, bl...

Baca lagi »

Aku pun..
Aku pun..

Bantai je nak update ape pun, asal hati gumbira sudah cukup, hahaha. Plan nak ikot mak, tu pun lom pasti lagi nak ikot ke tak, pastu adik...

Baca lagi »

Nak kejar alexa jugak ?
Nak kejar alexa jugak ?

Dulu, aku mmg gila bab alexa ni, tiap hari dok tenung rank blog ni dalam alexa, kasi selesa sikit bile bawah 1000. Sekarang ? Heee. Lebih...

Baca lagi »

Wordless Wednesday #48
Wordless Wednesday #48

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top