Slogan baru blog ?
Slogan baru blog ?

Yang terkini tu, mmg aku maen letak je dan aku bukan la fotografer tegar pun, amik gambar pun gitu2 je, paling best amik gmbr time adik a...

Baca lagi »

Menjadi entri terhangat !
Menjadi entri terhangat !

Muyskil aku beb. Entri sini . Nak kata aku apply teknik2 SEO berkarat aku tuu, mmg tengok tajuk pun dah tau aku tak buat, hahaha. Tapi be...

Baca lagi »

Denyut-denyut ni weh ..
Denyut-denyut ni weh ..

Dah berapa ari aku duk macam ni. Aku syak coklat murah yg aku makan ritu, semacam pelik je aku makan sorang2. Hmm. Ontah la. Kene pegi kl...

Baca lagi »

Kenapa aku tak letak shoutbox ?
Kenapa aku tak letak shoutbox ?

Menyemakkan blog aku .. Sibuk dengan promosi duit ribu2 .. Klik isi tabung adalah part yang aku menyampah .. Sebab aku tak ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top