Sementara stok masih ada ..
Sementara stok masih ada ..

Henset spare adik aku, guna jap cuz henset aku dah selamat terkulai, huu. Rosak dengan jayanya. Aku guna henset adik ni pun kejap je ...

Baca lagi »

Cara nak menang contest SEO
Cara nak menang contest SEO

Aku perasan yang contest seo, custom made sticker kereta tu nampak cam kurang meriah je, ramai tak join. Aku tahu. Memang tahu. Ade seset...

Baca lagi »

Masih hidup rupanye ..
Masih hidup rupanye ..

Semalam, aku tersalah bagi fakta plak, huuu. Maaf erk. Aku ade tulis pasal budak yang eksiden tu meninggal, tu pun sorang pakcik yang ke...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top