Wordless Wednesday #47
Wordless Wednesday #47

# Klik

Baca lagi »

Wordless Wednesday #46
Wordless Wednesday #46

Baca lagi »

Buat2 baik pun tak bleh ?
Buat2 baik pun tak bleh ?

Ada sorang mak, aku tengok pun cam kurang baik je. Muke tu kedekut siot nak tunjuk ceria atau snyuman manis, muncung memanjang je, ontah ape...

Baca lagi »

Aku si perokok tegar ?
Aku si perokok tegar ?

"Ly, mintak mancis.." kata kawan perempuan aku. Cet. Mane la aku ada simpan mancis, huhuhu. Die pikir aku ni perokok, bukan d...

Baca lagi »

Wordless Wednesday #45
Wordless Wednesday #45

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top