Perlukah ??
Perlukah ??

Aku bukan nak rendahkan mane2 blog cuma kene pikir kejap bile dok share benda2 yang beraurat. Fuuhh. Aurat satu hal, seksi plak tu, mengg...

Baca lagi »

Tolong tahu, aku ni masih bijak !
Tolong tahu, aku ni masih bijak !

Haaa. Bajet bijak, sikit lagi nak kene tipu, leh hancus duit aku tadi, hoho. Aku pun pelik, macam mane la aku leh terpedaya sedangkan sela...

Baca lagi »

Jasa mu dikenang selalu
Jasa mu dikenang selalu

Henset cikai aku. Beli masa aku belajar kat u lagi, kalo tak silap. Jasa beliau, memang bnyak, terlalu bnyak untuk aku cakap dalam satu...

Baca lagi »

Selepas beli komputer ..
Selepas beli komputer ..

Aku nak tingkatkan segala usaha aku dan tambah satu lagi projek, hee. InsyaAllah, kalau ade rezeki, leh aku capai impian aku - antarany...

Baca lagi »

Aku, masih susah nak lena !
Aku, masih susah nak lena !

Sebab tido petang atau tak sihat ? Adoi. Leh tahan merana gak kalau takleh tido malam, baru ku paham sdikit perasaan orang2 tua yang slalu...

Baca lagi »

Bila si blogger kering idea !
Bila si blogger kering idea !

Hahaha. Memang aku takde keje time nih, dah tu kurang idea pulak, ngan bangganya, aku rakam dan upload, setel satu idea untuk blog. La...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top