Saya nak kurus dalam 10 hari !
Saya nak kurus dalam 10 hari !

Okeh, aku paham. Hang nak kurus dalam mase 10 hari je erk ? Tak kisah, tu hak hang tapi kalo betol nak dalam masa 10 hari, dalam mimpi je ko...

Baca lagi »

Pedas sangatkah ?
Pedas sangatkah ?

Aku ade join satu contest review. Ayat2 yang aku bagi memang agak manis jugak, tu pun untuk kebaikan owner blog yang aku review. Pendapat...

Baca lagi »

Kenapa perlu sedarkan aku ??!
Kenapa perlu sedarkan aku ??!

Aku yang tak bersalah tapi kenapa sampai macam tu ? Wahai adik2, dengarlah keluhan abam mu ini. Semalam. Aku memang tak dapat lena aw...

Baca lagi »

Bersyukur apa yang kita miliki ..
Bersyukur apa yang kita miliki ..

Sikit2 nak mengadu, mengeluh. Ape kate, pikir pasal orang laen yang kurang upaya - takde kaki, tangan kudung, buta, bisu, tak dapat ber...

Baca lagi »

Walaupun aku belom nikah ..
Walaupun aku belom nikah ..

Teknik goreng telor aku masih tak terkalah dan memang bukan cam atas nih, dah terlebih hebat jurus si suami tu gamak nya kot, hahaha. Sem...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top