Jangan segan bila nak bertanya
Jangan segan bila nak bertanya

Kalo ada benda nak tanya aku, tanya je, usah malu2, haha. Bab nikah, jangan. Sebelum ni, ade jugak rakan2 blogger yang sudi bertanyakan ...

Baca lagi »

Untuk anak lelaki ..
Untuk anak lelaki ..

Jangan la biadab, paling hodoh pun bleh buat - dok diam bile ade benda yang tak sehala dengan ibu bapak. Ramai sangat dah aku dok baca da...

Baca lagi »

Walaupun tak sihat, masyuk jugak ..
Walaupun tak sihat, masyuk jugak ..

Alhamdulillah. Hehe. Senyum je aku semalam walaupun tak sihat, tup tup cek email guna tablet, zasss, rezeki masuk. Boleh la sikit2 untuk...

Baca lagi »

Diorang juga blogger #3
Diorang juga blogger #3

acik idah Eraz Fadli Muhamad Wafi Remli Jue Azrin Kucing Hitam # Klik printscreen :)

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top