Aku takkan hangguk je lepas ni !
Aku takkan hangguk je lepas ni !

Masa aku fes time join event blogger taon lepas, memang aku tak cakap banyak sgt pun, hangguk dan hmm je banyak time diorang dok berbual,...

Baca lagi »

Alat untuk aku menulis blog ..
Alat untuk aku menulis blog ..

Tak perlu mahal2 pun, asal dapat tulis blog, kira ok dah, ye dak ? Keybod aku baru beli petang tadi, kat tempat yang memang aku tak ber...

Baca lagi »

Makan berseorangan ibarat kosong ..
Makan berseorangan ibarat kosong ..

Walaweh punye tajuk, hahaha.  Ya. Memang aku kurang suka makan sorang2, kalo bleh tunggu, aku tetap tunggu untuk makan bersama, dan i...

Baca lagi »

Salam Maulidur Rasul 1435H
Salam Maulidur Rasul 1435H

Mari la sama2 kita berselawat ke atas junjungan besar Nabi Muhammad S.A.W dan selalulah cintakan baginda sebab baginda pun mencintai kita...

Baca lagi »

Kangkung turun harga, murah?
Kangkung turun harga, murah?

Errr. Apesal dengan kangkung ? Sebelum aku kuar tadi, takde plak perasan dok heboh pasal kangkung murah dan sbagainya tapi bile balik, bu...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top