Usahasama aku dengan blog ..
Usahasama aku dengan blog ..

Alhamdulillah, rezeki nih. Berjaya jugak aku nak beli guna duit hasil drpd blog walaupun aku tambah ngan duit poket aku sendiri, hehehe...

Baca lagi »

Awek PTPTN call
Awek PTPTN call

Baru2 ni aku ada email kepada pihak PTPTN untuk buat bayaran balik. InsyaAllah, bermula bulan ni aku mula bayar. Baru je tadi sorang...

Baca lagi »

"Dia muka hodoh !"
"Dia muka hodoh !"

Kata kawan mak aku yang dok kat kedai tadi haaa, ditujukan untuk menantu dia. Ini fakta. Dan, masa dia cakap macam tu, menantu dia memang ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top