Antara sebab untuk aku ..
Antara sebab untuk aku ..

Benda bagus lagi bnyak berbanding yang kurang bagus bila aku berhenti belajar kat universiti. Tak kisah la ape orang nak kata, yang penti...

Baca lagi »

Jangan diperbodohkan mereka ..
Jangan diperbodohkan mereka ..

Sebelum dapat peluang memenangi sebarang gadget, kene spend RM100 melalui credit card diorang dan baru leh dapat peluang tuu. Hohoho. A...

Baca lagi »

Hujan pun mau pasang ka ?
Hujan pun mau pasang ka ?

Beza betol aku ngan adik aku sekarang, minat sangat diorang tu ngan ekon, tambah2 plak yang adik laki aku tu haa. Semalam, tido pun nyenyak ...

Baca lagi »

Sekarang kan dah kerja ..
Sekarang kan dah kerja ..

Cukai jalan. Tahun baru ni aku dah mula bayar dah, mak kasi aku plak tanggung, part baiki pun kekadang aku jugak tanggung, haha. Saban ha...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top