Abam dibawah pengaruh adik, lagi !
Abam dibawah pengaruh adik, lagi !

Aiyaaa. Ini la antara kerja2 yang aku kene paksa buat, kalo tak buat, konfem kene hentam sama aku punya ibu, huhuhu. Aku dah suruh dia bu...

Baca lagi »

"Umphh" tuu ada !
"Umphh" tuu ada !

Makan time panas dikala hujan yang jadikan suhu badan aku turun, memang best ! Lagi best bile makanan ni aku kongsi ngan adik2 aku yang s...

Baca lagi »

Adik pandai tambat hati abang2 nya ..
Adik pandai tambat hati abang2 nya ..

Aku duk kat kat kedai ngan adik laki, sambil tolong mak sebab kat rumah pun, tido berselimut je kalo hujan damai macam ni, memang syiok, ...

Baca lagi »

Mini GA Bookmark Limited Edition By Emas Putih
Mini GA Bookmark Limited Edition By Emas Putih

Assalamualaikum Mini GA Bookmark Limited Edition By Emas Putih di anjurkan oleh Emas Putih dan disponser oleh Zara Nurhaidah dan...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top