Kalau la ada salad ..
Kalau la ada salad ..

Naseb baek la takda salad malam ni, aku memang minat kalo makan kari ikan tenggiri disusuli dengan salad, memang isi penuh perot ni haaa....

Baca lagi »

Gedabak mahal punya harga !
Gedabak mahal punya harga !

Kalo tanya aku, walaupun bagi aku mahal dan tak berapa cerdik sangat bab2 cari duit guna blog, tapi berbaloi sebab diorang punya content t...

Baca lagi »

Jangan salahkan aku
Jangan salahkan aku

Kalau aku tak komplen, takleh la syarikat berkenaan nak naik taraf servis diorang kan. Haaa. Lagi pun, bukan sekali aku kene, pernah dah ...

Baca lagi »

Lembut semacam je kan, kan ?
Lembut semacam je kan, kan ?

Aku tanya mak aku pasal roti canai yang aku buat kebelakangan ni. "Lembut semacam je roti canai abam dalam 2 3 hari ni kan, kan?&q...

Baca lagi »

Bukan sekadar tips sahaja ..
Bukan sekadar tips sahaja ..

Aku ade jumpa blogger, taon lepas tapi hari ni baru aku nak citer sikit, heee. Ape2 pun, aku sangat berterima kasih ngan blogger yang a...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top