Mana lagi penting untuk blog ?
Mana lagi penting untuk blog ?

Korang bleh tekan printscreen kat atas kalo nak baca pasal blog tips simple dari aku. Entri tu dah lama aku tulis, saje je aku nak up bal...

Baca lagi »

Harap kamera aku selamat ..
Harap kamera aku selamat ..

Aiseymeng. Tertinggal lak kamera kat kedai mak tadi. Adoii. Baru je nak hupdate gambar lam tuu, gambar biase je, iaitu ade orang kacak ng...

Baca lagi »

Jangan paksa kalau takda idea
Jangan paksa kalau takda idea

Haaa. Tu yang aku cadangkan kalau korang ade personal blog. Takda idea yang aku maksudkan tu bile korang betol2 takde idea dah nak citer p...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top