10 entri panas Disember 2013
10 entri panas Disember 2013

Dah lebih seminggu jejak tahun baru dan hari ni baru ade kesempatan sikit nak tulis entri hot, tu pun curik tulang sat sebab jap2 lagi kene ...

Baca lagi »

Perempuan, memang cerewet ..
Perempuan, memang cerewet ..

Boleh tahan susah gak bile dah masok bab pakaian adik pompuan aku nih. Adoii. Amik yang tu tak kene, amik yang aku nampak bergaya, dia plak ...

Baca lagi »

Diorang juga blogger #2
Diorang juga blogger #2

Nur A.Z bella luna Normi Nieza ain ruslee Hani Fadhlina Abdul Rahman # Klik printscreen :)

Baca lagi »

Gua panas bila ...
Gua panas bila ...

Elok2 aku dok tunggu msg orang laen, yang ni jugak sampai, adoiii. Buat semak je bendalah ni dok anta, tau la nak promote tapi bagi aku y...

Baca lagi »

Wordless Wednesday #42
Wordless Wednesday #42

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top