CInta boleh tapi setia ?
CInta boleh tapi setia ?

Setia bnyak makna dan kalo nak aku terang sume, memang tak habis. Dan, dalam bnyak2 setia, satu paling penting, setia pada-Nya, insyaAlla...

Baca lagi »

Tak tercapai jari ku ..
Tak tercapai jari ku ..

Tak nampak kan ? Heee. Kertas tu adalah antara list yang aku kene buat, ade dah yang siap dan ade yang belom. Tablet takde nak catit, nam...

Baca lagi »

Sebenarnya, susah jadi orang kacak ..
Sebenarnya, susah jadi orang kacak ..

Betol. Memang susah. Aku sendiri leh rasai tempias sikit2. Hee. Walaupun awek tu senyum kat aku, aku terasa bangga gak dan aku tahu awek t...

Baca lagi »

Bukan aku yang kata ..
Bukan aku yang kata ..

Tapi memang lawak ! Hahaha. Korang tekan je printscreen kat atas untuk besarkan lagi dan cari ape yang lawak. Adoii, terbaek betol. Belom...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top