Asal dapat isi perot sudah ..
Asal dapat isi perot sudah ..

Boleh tahan boring buat keje sorang2 bila adik2 dah tinggal abam dan tido dengan aman kat dalam bilik mak. Huhuhu. Nasib laa, sabar je, h...

Baca lagi »

Untuk yang bergelar anak :)
Untuk yang bergelar anak :)

Ada akal kan ? Meh fikir, renung dan beramal :) InsyaAllah ...

Baca lagi »

Panduan nak hias rumah
Panduan nak hias rumah

"Macam mana nak hias rumah ?" "Kerusi letak mana ? Meja plak ? Dinding nak cat warna ape ?" "Ada panduan hia...

Baca lagi »

Diorang juga blogger #1
Diorang juga blogger #1

JAMIL HASHIM Hana Jalil Kisah Si Dairy owhh fazrin Kyla Pearlisha # Klik printscreen :)

Baca lagi »

Tips bekerja daripada pakcik
Tips bekerja daripada pakcik

Pakcik ni antara pelanggan tetap mak aku, bleh dikatakan tiap2 hari datang melainkan hari cuti kerja die. Heee. Tadi, aku terdengar die b...

Baca lagi »

Buas sungguh !
Buas sungguh !

Tido ngan adik2, memang bleh jadi macam ni walaupun bukan tiap hari ni. Malas tadi, fuhhh, kemain lagi buas dok kaco area aku. Naseb la a...

Baca lagi »

Hantaran pun dah RM10,000
Hantaran pun dah RM10,000

Haaa. Terkejut seh aku masa dok dengar kawan mak citer tadi. Dalam entri sini , aku ade citer isu aku menikah dan kawan mak yang datang tu...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top