Aku pemalu orang nya ..
Aku pemalu orang nya ..

Hahaha. Sipu2 weh aku nak anta mesej kat sorang awek ni. Memang kalo aku chat ngan awek ni, pendek2 je, takpun aku anta sticker bile tegu...

Baca lagi »

Untuk mereka yang lupa diri
Untuk mereka yang lupa diri

Tengok dan fikir :)

Baca lagi »

Mak suruh cari menantu ?
Mak suruh cari menantu ?

Parah ! Dah hampir setiap hari dah dok kuar isu aku nikah, huhu. Masa dok kat kedai tadi, kawan mak datang dan mase tu jugak la aku dok s...

Baca lagi »

Contest MyTeksi untuk Blogger - hadiah iPhone 5S
Contest MyTeksi untuk Blogger - hadiah iPhone 5S

Aku nak kongsi satu contest menarik, kasi ramai2 join baru meriah, sape yang bertuah, leh dapat iphone 5s yang gempak tuu ! Hohoho. Aku n...

Baca lagi »

Jadual Google update pagerank 2014
Jadual Google update pagerank 2014

Untuk taon 2013 pun aku ade kongsi dan macam biase, sperti yang aku dok baca dalam blog dan forum, sume nya bergantung pada google nak up...

Baca lagi »

Kalau ada rezeki, boleh dapat :)
Kalau ada rezeki, boleh dapat :)

Aku ngan mak join satu cabutan bertuah. Lebih 5 keping dapat borang, so dapat la aku tulis nama aku sikit, nama mak pun ade jugak. Mane l...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top