Besar tangki perut koo !
Besar tangki perut koo !

Kalo tengok ape yang dia makan, memang sah aku tak dapat nak makan. Bnyak weh ! Aku nak makan bleh tapi kena paksa, cuma aku tak sanggup...

Baca lagi »

Otak aku bukan macam ni ..
Otak aku bukan macam ni ..

Aku bukan peminat bola, senang cakap, langsung tak minat. Kalo aku tengok, tu mesti teman seseorang atau takde keje atau boring sangat2 a...

Baca lagi »

Apa masalah awak dengan saya ??
Apa masalah awak dengan saya ??

Ada budak hingusan try nak godam aku punye wordpress blog. Adoii. Dia ingat aku ni blogger yang tak reti bab security blog ? Huhuhu. Ak...

Baca lagi »

Dah tak lama dah ..
Dah tak lama dah ..

Makin tak sabar dah nak beli komputer idaman ni, hee. Kalo ikot kan bajet, dapat je aku beli tahun lepas tapi bila dah korek sdikit demi ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top