Sudah tolong, tak dihargai ..
Sudah tolong, tak dihargai ..

Dah la budak, pandai plak mencuri tapi tak reti nak cover, adoii. Kan dah kene. Memang dia budak tapi kalo barang aku yang dia curik...

Baca lagi »

Cerita kedai kopi
Cerita kedai kopi

Petang tadi aku cakap nak kongsi citer pasal sorang makcik ni, ok, dah siap aku tulis tadi dan korang bleh baca kalo nak baca, tekan sini...

Baca lagi »

Lagi orang bertunang !
Lagi orang bertunang !

Bikin aku gundah gulana cenggini haa. Ramai orang yang aku kenal dah kahwin dan bertunang, ade gak 2 3 citer aku kongsi dalam blog dan ad...

Baca lagi »

Rezeki awal tahun sebagai blogger
Rezeki awal tahun sebagai blogger

Blogger2 lain aku dok tengok entri diorang, dapat bnyak untuk awal taon, ratus2 woo. Tu diorang, usaha keras dari dulu hingga sekarang, k...

Baca lagi »

Pulun betol-betol hari ni !
Pulun betol-betol hari ni !

Seriously, hari ni memang banyak hiler nak citer. Tapi, bukan sume aku nak tulis kat sini, citer kat hal kedai tadi nak tulis kat blog sa...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top