Mereka bersepuluh masuk :)
Mereka bersepuluh masuk :)

Maaf. Aku lupa pulak nak bagitahu 10 blog je masuk dalam bloglist aku dalam entri segmen ringkas tu haa. Tapi takpe, aku promote blog kor...

Baca lagi »

Pengaruh adik lagi ..!
Pengaruh adik lagi ..!

Susah tol, haha. Waffle pun belom demand lagi pasal balut buku dia semalam, hari ni dah kene lagi - pegi amik kat sekolah. Tu pun dia rog...

Baca lagi »

Ucapan untuk ibu dan ayah bila ..
Ucapan untuk ibu dan ayah bila ..

Korang dah berjaya dalam pelajaran, ape yang nak diucapkan ? Atau diam macam tu je, wat dek bila dah pegang segulung ijazah ? Atau lebih ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top