Bila aku bawah pengaruh adik !
Bila aku bawah pengaruh adik !

Petang tadi, aku dah fikir kalau ade masa, nak update bloglist yang rakan2 blogger join segmen singkat semalam tapi malangnya, malam ni, ...

Baca lagi »

Kasih sayang seorang bapa
Kasih sayang seorang bapa

Memang takde penghujung kasih sayang seorang bapa kpd anak. Ye dak ? Haa. Bagi yang ade bapak, jangan susah ati dia, termasuk jugak mak. ...

Baca lagi »

Wordless Wednesday #41
Wordless Wednesday #41

Baca lagi »

Tetap jugak ada walaupun sikit ..
Tetap jugak ada walaupun sikit ..

Untuk bulan disember ni, tak ramai rakan2 blogger yang komen tapi takpe, sebab entri2 aku pun banyak dok beremosi, jiwang dan kacak semac...

Baca lagi »

Apa kata, panjangkan lagi?
Apa kata, panjangkan lagi?

Hari ni first hari untuk taon 2014 dan jugak hari permulaan sekolah untuk taon baru. Fuhh, memang bising gak dalam umah aku ni, mak dok u...

Baca lagi »

Laman Kementerian Pelajaran kena godam ?
Laman Kementerian Pelajaran kena godam ?

Adeh, tak sempat aku nak tengok ape yang ditulis oleh penggodam tuu, huhuhu. Laman kementerian tu dah under construction dah, haha. Laju ...

Baca lagi »

Usaha itu tangga kejayaan !
Usaha itu tangga kejayaan !

Apa yang aku dah plan, rancang dan mahu buat ngan 2 blog ni, harap2 dapat menunjukkan hasil yang baek, hee. Macam blog paly ni, untuk ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top