Hari ni punya cerita - aku dok rumah aje lepas solat jumaat, buat kerja design sikit sambil dok melayan clash of clan, hehehe. Main tu main jugak, jangan lupa solat wei, dahulukan solat, game ni sekadar memenuhkan masa terluang sikit sambil dok buat kerja.

Alhamdulillah, kerja pun dah buat payment, yeahh.

Sedar tak sedar, dah lama rupa nya aku dok online clash of clan sampai tak kasi aku serang dah. Memang gitu asal usul game tu, on lama sikit, konfem tak boleh attack, katanya kena rehat kejap, hahaha.

Ok laa, aku tak kisah sangat pun, game je, ye dak ? Jangan lalai.

Wallahu'alam

Catat Ulasan

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top