Momen Aku 2014
Momen Aku 2014

Alhamdulillah dengan kurniaan-Nya. Umur kita makin hari makin tua, haruslah makin sedar yang kita dah makin dekat dengan kematian. Tahu...

Baca lagi »

Air dah mula melimpah !
Air dah mula melimpah !

Alhamdulillah, baru ada elektrik kat rumah. Dapat jugak laa update blog cepat2. Hmm. Kawasan aku tinggal ni tak ujan sangat tapi air kat ...

Baca lagi »

Produk Apple pertama milik aku !
Produk Apple pertama milik aku !

Hehehe. Bangga ? Dak aihh. Cuma nak kongsi apa yang aku peroleh hasil daripada aku buat video. Walaupun saguhati, aku tetap terima dengan...

Baca lagi »

Ke manakah aku menghilang ?
Ke manakah aku menghilang ?

Ade je kat rumah, sambil gosok perut, sambil layan citer. Kena pulak time hujan, nasib baik rumah aku tak naik air, belah jiran ada gak yang...

Baca lagi »

Hanya seorang sahaja dibenarkan ?!
Hanya seorang sahaja dibenarkan ?!

Semalam aku pegi mall, beli pakaian untuk adik aku, Mak pun ikut sebab mak nak belanja makan pas tu, hehehe. Sampai kat sana, terus je pe...

Baca lagi »

Tarikh pembayaran BR1M 2015
Tarikh pembayaran BR1M 2015

Sapa yang amik, boleh tengok tarikh ni. Saja aku kongsi dalam blog sebab aku tau ramai yang amik brim nih, ye dak ? Heee. Pandai2 laa ber...

Baca lagi »

Jangan jadi parah macam aku !
Jangan jadi parah macam aku !

Hari ni punya cerita - aku dok rumah aje lepas solat jumaat, buat kerja design sikit sambil dok melayan clash of clan, hehehe. Main tu ma...

Baca lagi »

Wordless Wednesday #81
Wordless Wednesday #81

Baca lagi »

Bertalu-talu orang suruh pm ..
Bertalu-talu orang suruh pm ..

Masih ada lagi ek cenggini, huhu. Kalau kene tipu, baru nak nanges, baru nak menyesal, baru nak ingat dunia dan akhirat. Malam ni aku tengok...

Baca lagi »

Polis makan rasuah makin menjadi-jadi ?
Polis makan rasuah makin menjadi-jadi ?

Dah la baru-baru dah kuar carta sapa paling kuat makan rasuah, la ni kawan aku yang kena. Rasuah ke tidak, wallahu'alam tapi nampak t...

Baca lagi »

2 hari tak update blog, ape ke hal bro ?!
2 hari tak update blog, ape ke hal bro ?!

Aku tengah siapkan persiapan iaitu 2 perkara. Salah satu perkara tu adalah aku cuba guna lampu photoshoot yang aku buat sendiri yang mana ak...

Baca lagi »

Belajar buat video pulak !
Belajar buat video pulak !

Sibuk aku untuk beberapa hari nih, sampai semalam pun tak sempat nak update blog, letihh woo. Semalam, aku dok setup lampu dalam bilik, p...

Baca lagi »

Berjaya buat lampu studio sendiri !
Berjaya buat lampu studio sendiri !

Belom berjaya sepenuhnya lagi, heee. Tapi tetap gak berjaya untuk buat lampu studio sendiri. Haruslah korang tahu, bukannya aku nak wat s...

Baca lagi »

Baju This is Kota Bharu
Baju This is Kota Bharu

Malam indah cenggini, aku takda kerja sangat, perut kenyang makan kari ikan tenggiri tadi, layan ja laa photoshop. Tu pun cedok orang put...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top