Apa azam korang untuk tahun baru ?
Apa azam korang untuk tahun baru ?

Aku? Ade dah tulis salah satu azam, baca sini , heee. Yang laen? Biarlah rahsiaa. Cam korang punya jugak, kehkehkeh.. # Moga ape yang d...

Baca lagi »

Tahun baru, tahun lama - tetap sama ..
Tahun baru, tahun lama - tetap sama ..

Alang2 dah berazam, siap dah bersemangat bagai, jangan plak berhenti stgh jalan, hangat2 tahik ayam jee, huhuhu. Tak kisah la ape yang ko...

Baca lagi »

2000+ dah ko jah !
2000+ dah ko jah !

Hambek ! Jumlah untuk 2013 yang aku dok caca marba dalam blog. Hohoho. Besaq sat lobang idong -_- Wallahu'alam

Baca lagi »

Korek lagi dalam, lagi banyak !
Korek lagi dalam, lagi banyak !

Perot tngah lapar cam ni, isi ngan roti canai pun boleh kenyang, hoho. Gambar atas tu aku punye roti canai, buat sendiri beb, hang bleh ?...

Baca lagi »

Aku hanya bergurau sahaja ..
Aku hanya bergurau sahaja ..

Parah ! Oh, tidak ! Uarghh ! Habis aku kali ni. Adoii.. Malu aku kalau makcik tu betol2 datang, haha. Kisahnya. Ada staff sekolah yang a...

Baca lagi »

Bloglist Tak Gempak 2014
Bloglist Tak Gempak 2014

Main bantai ja letak tajuk segmen bloglist ni haa, nak taruk indah2, tak reti sngat, huhu. Bagi rakan blogger yang nak masuk bloglist blo...

Baca lagi »

Didik anak ikut sunnah
Didik anak ikut sunnah

Aku belom ada anak lagi, nikah pun belom. Bagi yang dah ada, cuba praktik kat rumah, hee.

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top