Bosan ? Layan jaa ..
Bosan ? Layan jaa ..

Game dalam miniclip boleh jalan, hahaha. Kena plak kalau tengah bosan, tambah ngan kene tinggal sorang2 kat rumah, memang syok. Tapi, tad...

Baca lagi »

Aman hati bila dengan awek ..
Aman hati bila dengan awek ..

Setel satu masalah, kalu lambat setel, boleh ngamok woo. Internet, dah bnyak kali buat masalah tapi kali ni, cepat setel dengan satu call...

Baca lagi »

Cara tempah roti canai dari rumah
Cara tempah roti canai dari rumah

Gedebush ! Hambekk. Best ler dapat dok rumah, amik nset dan order roti canai. Abam yang dok keje memang tak dapat le nak buat cam ni tapi...

Baca lagi »

Apa yang boleh dibincangkan ?
Apa yang boleh dibincangkan ?

Aku tak reti nak kata ape jugak sebab kurang faham bab2 cenggini tapi apa yang bleh aku cakap - bekerja sendiri lebih elok sebab walaupun...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top