Nasibku rakyat biasa
Nasibku rakyat biasa

Post by Nik Abdul Aziz Nik Mat . Rakyat biasa pun berhak bersuara. Nasib kita. Nak ajak berfikir dan renung2 kan. Jangan libatkan...

Baca lagi »

Apa bendalah review 2013 ni?
Apa bendalah review 2013 ni?

Tetibe kuar kat aku punye facebook. Dah tengok, takde pun yang biggest, hahaha. Aku buat facebook pun sekadar takmo lost contact ngan kek...

Baca lagi »

Siapa yang sudi, silakan :)
Siapa yang sudi, silakan :)

Lame dah aku teringin nak buat dan sekarang, nak cuba pulak. Aku nak bukak untuk menerima entri2 yang bermanfaat dari rakan2 blogger dan ...

Baca lagi »

Dapat sains perakaunan ..
Dapat sains perakaunan ..

Alahai, gambar same jer aku dok taruk, haha. Dah adik tak bagi, susah woo nak kasi aku letak gambar2 dia dalam blog, yang ni pun naseb ba...

Baca lagi »

Hidup untuk memberi
Hidup untuk memberi

Jumaat lepas, ermm, korang baca sendiri kat sini , heee. Ok. Selesai? Baca sini plak. Aku memang dah decide nak bagi kat mak sikit, sba...

Baca lagi »

"Ayah, saya nak $50 boleh?"
"Ayah, saya nak $50 boleh?"

Terharu kooo aku bace dialog ni, antara seorang anak ngan ayah. Fuhh. Memang ni la antara aku malas nak keje ngan orang, takmo dok jauh2 nga...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top