" Macam mana hang buat blog "
" Macam mana hang buat blog "

Kawan aku yg tanya. Hmm. Bukak blogger.com, create blog dan tulis, hahaha. Senang. Ok2. Bukan cam tu yang dia nak tanya kot. Gini, di...

Baca lagi »

Aku pernah buat ..
Aku pernah buat ..

Tapi bukan aku yang ade awek, kawan aku, aku yang tolong balas msg awek die. Aku tolong tapi tak rembat pun, aku baik, walaupun awek die ...

Baca lagi »

Bila mereka nak keluar .. ?
Bila mereka nak keluar .. ?

Banyak idea, cepat2 tulis dan simpan. Tapi bile dah free, takde plak idea nak karang draft tuu. Huuhu. Nasib laa. Tunggu je la nanti, kal...

Baca lagi »

Untung mereka berdua ..!
Untung mereka berdua ..!

Same woo jawapan 2 orang blogger ni, hee. Memang salah jawapan tuu, maaf erk. Takpe, aku kasi promote sikit blog anda berdua sb sudi bagi...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top