Sapa cepat, dia dapat ..!
Sapa cepat, dia dapat ..!

Baru2 ni aku pegi ke satu restoran yang mana mmg sodap, menjilat jari woo, dan harga pun leh tahan, hahaha. Tambah plak, malam ni aku dok...

Baca lagi »

Internet yang berkelajuan ciput !
Internet yang berkelajuan ciput !

Malas aku nak tulis entri baru sebab tadi pun kemain lama aku dok tulis entri, kat blog satu lagi, boleh baca kalo nak, tekan je printscr...

Baca lagi »

Rezeki blog dah masuk ..
Rezeki blog dah masuk ..

Alhamdulillah, hasil dari blog farzli.com dan bleh masuk tabung komputer yang kian merosot dek kerana korek sikit untuk join event blog...

Baca lagi »

Hadiah PMR abam pulak ?
Hadiah PMR abam pulak ?

Panjang snyum adik aku. Mentang2 la dapat sampul berisi sebagai hadiah pmr, buat dek je bila aku panggil, hahaha. Bes ler hang, rezeki tu...

Baca lagi »

Salam Jumaat ..
Salam Jumaat ..

Buat kerja biar ikhlas, biar orang mengata tapi Allah tau niat kita, insyaAllah, ade yang terbaek untuk kita sume. Moga kita semua dijauh...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top