SSM, kembar dan mengantuk ..
SSM, kembar dan mengantuk ..

Alhamdulillah, setel jugak kerja aku hari ni yang bertangguh saban hari dah. Semalam memang dah niat nak pegi daftar syarikat tapi lupa lak ...

Baca lagi »

Ada macam Hitrik Roshan ?
Ada macam Hitrik Roshan ?

Walaweh ! Tampak macho je aku tengok gambar aku ni, haha. Bajet lagi. Opsss. Tapi, macho tak? Hee. Tak kisah la, janji rambut dah pendek,...

Baca lagi »

Botak atau pendek ?
Botak atau pendek ?

Plan memang nak pegi gunting rambut petang ni, tu pun kalau tak hujan sebab sekarang aku dok tengok, cam gelap semacam ja, dan2 je kalo h...

Baca lagi »

Pencarian Bloglist dan Review Blog
Pencarian Bloglist dan Review Blog

Nah, satu segmen dari awek yang memang agak dah menyepi jugak, hahahaha. Boleh tahan lame gak takde citer pasal diri sendiri dalam blog t...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top