Diri sendiri terlalu hebat dah !
Diri sendiri terlalu hebat dah !

Manusia, memang ade la buat salah silap, dan kite sebagai satu umat, tak perlu kot dok mencari salah orang lain dan hebahkan walaupun benda ...

Baca lagi »

Tempah baju tadika kemas
Tempah baju tadika kemas

Siapa yang nak tempah baju tadika kemas dalam kuantiti yang bnyak dan bleh sulam atau print sebarang logo, boleh ler contact aku. Jangan ...

Baca lagi »

Wordless Wednesday #40
Wordless Wednesday #40

Baca lagi »

Senyum tanda aku menipu ?
Senyum tanda aku menipu ?

Menipu ? Hmm. Bukan cam tu, tak la straight forward sgt, lebih kepada melawak, heee. Adik aku yang perasan time aku dok melawak kat kedai...

Baca lagi »

Wordless Wednesday #39
Wordless Wednesday #39

Baca lagi »

Baunya sebijik macam mak aku buat !
Baunya sebijik macam mak aku buat !

Memang real punye ni, adik2 aku pun cakap macam tu jugak tapi aku bagi hidu nasik goreng yang adik aku order kat pizza hut semalam. Terke...

Baca lagi »

Teringin aku nak join event lagi !
Teringin aku nak join event lagi !

Bahang event blogrrr masih terngiang2 dalam kepala aku ni, best tak terkata woo. Berbaloi aku curik sikit duit tabung komputer aku, hahah...

Baca lagi »

Azam aku 2014 ..
Azam aku 2014 ..

Betol2 ke atau maen2 ni? Hahaha. Tahun ni memang aku berazam nak diet dan dalam bulan feb atau mac lepas, dah surut tapi aku dah tak buat...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top