Aku tak ingat nama ..
Aku tak ingat nama ..

Tapi sodap ! Perghh ! Naseb la adik yang order, kene limit culik2 makanan dia, hahaha. Paling sodap, fries cross tu haa tapi harga pun le...

Baca lagi »

Ikan kat Lahad Datu ?
Ikan kat Lahad Datu ?

Betol ke ni ikan naik kat lahad datu? Hmm. Aku ternampak post kak uzu dalam facebook tadi haa. Kalo tengok lam gambar ni, boleh tahan bnya...

Baca lagi »

Mentang2 la aku ni tak reti ..
Mentang2 la aku ni tak reti ..

Boleh je adik aku kate yang aku ni lawak time nak angkat pancing tadi haa, macam budak2. Perghh ! Siot. Kecik besar kecik besar aku tengo...

Baca lagi »

Renungan daripada ibu tentang ayah
Renungan daripada ibu tentang ayah

Bleh tahan gak aku baca dan memang menarik weh !  Rugi woo tak kongsi nii. Harap ape yang aku copy paste kat bawah bleh bagi kite semua s...

Baca lagi »

Apa lagi ..?
Apa lagi ..?

Bagi korang yg ade smarfon, game ape yg slalu korang dok layan ? Selain candy crush, heee. Aku dah mcm takde game dah nak layan ni, slalu...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top