Apa panggilan mak korang ?
Apa panggilan mak korang ?

Aku punye 9 iaitu Ma, heee. Takde dalam list tapi adik2 aku ade jugak dok panggil mak tapi tak kisah la kan mane pun. Hmm. Kalau anak aku...

Baca lagi »

Selalu bersyukur ..
Selalu bersyukur ..

Jangan reti nak mengeluh je, setiap yang berlaku ade la hikmah yang tersembunyi. Hilang RM50 bukan la besar sgt berbanding orang2 kat lua...

Baca lagi »

Rata-rata cakap ok tapi ..
Rata-rata cakap ok tapi ..

Aku bukan nak memburukkan perangai kawan aku ni tapi kan, korang tak tau sape kawan aku, so aku citer ni bukan atas dasar nak buruk sape2...

Baca lagi »

P1 tipu pengguna ?
P1 tipu pengguna ?

Aku sendiri tak dapat nak pastikan sama ada benda ni betol ke tak tapi rata2 yang aku tngok, macam betol je sebab ade pengguna yg betol2 ken...

Baca lagi »

Ok tak aku punya design ?
Ok tak aku punya design ?

2 kaler, simple, depan sahaja. Ok ke tak? Mintak sikit pandangan2 korang, heee. Bukan ape, sblm aku nak cerita lebih lanjut, aku mau be...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top