Hargai ayah selama dia ada
Hargai ayah selama dia ada

Ayah aku dah meninggal, masa aku tingkatan 3 lagi. Memang pedih bile hilang orang yang kita sayang, tambah plak mase tu baru nak reti kenal ...

Baca lagi »

Kalau boleh !
Kalau boleh !

Kalau boleh, aku nak undur 2 hari lepas ! Kalau boleh, aku nak ngap chicken chop ni ! Kalau boleh, aku nak makan 2 ! Dan, kalau boleh, pe...

Baca lagi »

Cara blogwalking yang mudah, senang ...
Cara blogwalking yang mudah, senang ...

Banyak cara nya tapi bagi aku, ada 3 yang terbaek yang aku nak kongsi dan kebarangkalian korang sendiri pun dah tau dah, heee. Ni bukan c...

Baca lagi »

 Parah aku macam ni !
Parah aku macam ni !

Tak sangka plak gadis omei iaitu pemilik gambar dalam lukisan yang aku tempah tuu likes aku punya share semalam, hohoho. Seriously, terke...

Baca lagi »

Jom Terjah Blog ERAZFADLI.COM
Jom Terjah Blog ERAZFADLI.COM

Bagi yang suka tengok gambar2 baby, jangan terjah blog bro eraz sebab dia tak taruk bnyak pun gambar zara, grrr. Tapi kalo dah sekali ten...

Baca lagi »

Sini ada kedai online baju murah ..
Sini ada kedai online baju murah ..

Ok. Atas tu adalah printscreen kedai online yg aku tengah bina tapi rase2 takkan siap kot tahun ni sebab aku nak setelkan keje design nga...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top