Kahwin dikenakan GST ?
Kahwin dikenakan GST ?

Aiyoo. Tak habis ngan naik harga, kahwin pun nak kene gst jugak? Parah ! Hmm. Aku tak tau betol ke tak ape yang aku duk baca kat facebook...

Baca lagi »

Buka kedai online sendiri ..
Buka kedai online sendiri ..

Dah makin ramai dok buat duit sampingan melalui internet a.k.a kedai online - jual barang ataupun servis. Nampak je biase, simple mimple tap...

Baca lagi »

"Akak, saya ada dua tangan je"
"Akak, saya ada dua tangan je"

Bleh tahan berderau jugak aku tadi, hahaha. Baru order kejap, nak cepat siap, perghh, seb baek awek, haaa, selamat hang, hehe. Tak salah nak...

Baca lagi »

Ingat 5 perkara !
Ingat 5 perkara !

Haaa. Kasi peringatan sikit, nak tulis benda laen memang aku dah malas, jap2 lagi kot baru nak rajin sebab letih sgt dah ari ni, ngantok ...

Baca lagi »

Designer biasa pun dapat gak ...
Designer biasa pun dapat gak ...

Walaupun aku ni memang designer yang tak berapa hebat sgt, kreatif tu memang susah nak buat sebab kadang2 kalo idea kreatif nak design ad...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top