Makan malam, dapat malu ...
Makan malam, dapat malu ...

Boleh tahan luxury aku punye makanan - bukan la dari segi mahal atau tempat mewah, bnyak tu aihh. Nasik spinggan, tu pun tak cukup, minta...

Baca lagi »

Kenapa awak buat masalah lagi ??
Kenapa awak buat masalah lagi ??

Rase2 sejak aku balik dari event blogrrr ritu lagi, tak habis2 masalah sama je nak kasi aku pening, gundah gulana kata orang2 tua, adoii....

Baca lagi »

Tahniah untuk adik aku !
Tahniah untuk adik aku !

Hahaha. Hari ni dapat result PMR kan, kan ?? Heee. Adik aku pun termasukjugak dalam golongan2 yang pegi nyebok dalam sekolah untuk berebu...

Baca lagi »

Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com
Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com

Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com Pencarian bloglist bagi bulan Januari dan Februari 2014 di Mialiana.com bermula pada hari i...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top