Bab kemas bilik, memang ... !
Bab kemas bilik, memang ... !

Bukan bilik je, kalo dok mengemas barang2 dalam komputer pun cam tu jugak, yang takleh blah - jumpa gambar lame ngan diari cinta monyet. ...

Baca lagi »

Hasil tanaman 'mereka' ^_^
Hasil tanaman 'mereka' ^_^

Bangga lah ape yang dah mereka 'tanamkan' untuk Malaysia, kihkihkih. Aku? Hmm. Tak tanam pun, siap kritik lagi ade la tapi mas...

Baca lagi »

"Abam manis bila mau kahwin?"
"Abam manis bila mau kahwin?"

Seriously, memang sejak dua tige empat menjak nih, memang ramai dok sakat aku, bikin aku sipu2 malu. Berderet2 jugak aku kene, paling first ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top