"Nama pun kawan, tapi hati sapa tau"
"Nama pun kawan, tapi hati sapa tau"

Aku tau diri aku bukan la baek sangat dan pasti korang lebih baek dari aku, cuma aku terkilan je, hanya kerana kawan nak mintak tolong, t...

Baca lagi »

Dapat jugak merasa tomyam ayam !
Dapat jugak merasa tomyam ayam !

Ingat nak makan lepas buat kerja tapi mak dah ajak, tambah plak dah siap, bleh makan panas2 ngan mak, heee. Memang sodap, lagi sedap dari...

Baca lagi »

Kadar tol naik memang tak membebankan ..
Kadar tol naik memang tak membebankan ..

Kalo aku, memang tak beban tapi bagi mereka yang terpaksa bayar tol tiap2 hari, leh tanya depa sendiri cam mana. Hmmm. Isu P1 makin kecoh...

Baca lagi »

10 entri popular November 2013
10 entri popular November 2013

Walaupun dah lebih 2 minggu berakhirnya bulan november tapi aku tetap gak nak share, hehehe. 10 entri ni adalah yang aku tulis bulan novembe...

Baca lagi »

Tahniah untuk sepupu aku !
Tahniah untuk sepupu aku !

Tahun ni, ramai gak yang aku kenal dah bertunang dan kahwin, aku bila? Aiyoo, mak memang dah bagi dah, calon belom ada, hehehe. Ok2, taky...

Baca lagi »

Email sudah jadi rasmi ..
Email sudah jadi rasmi ..

Hebat? Tak. Huhuhu. Aku buat email macam ni sebab senang dan bleh promosi blog aku bila hanya bagi email je. Teringin gak nak buat untuk ...

Baca lagi »

Masuk harian Metro :)
Masuk harian Metro :)

Sangkaan aku memang betol, event blogger sabtu lepas masuk paper metro, hehehe. Walaupun tak capai target, hanya lebih kurang 600 blogger...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top